Teams rooms systems

Vi hjälper organisationer vidareutveckla sitt samarbete och informationsutbyte mellan kollegor, affärspartners och kunder. Arbeta borta eller hemma, men ändå nära!

Uppgradera ert mötesrum till ett Teams-mötesrum!

Använder ni Teams för ert digitala samarbete? Tycker ni att det ofta strular i mötesrummet med ljud, bild och nätverk?

Många av oss har upplevt samma sak. Mötesrummet man bokade från klockan 9 blir inte ledigt förrän tidigast 1 minut innan. När väl rummet blir ditt ska du ansluta till nätverket, koppla in en högtalare för ljud och till sist en skärmkabel med någon av de olika adaptrar som finns för världens alla anslutningar. Bildskärmens upplösning ska ställas in och till sist är du redo att prova ansluta till mötet. Högst troligt är du sen till mötet, och det är också ganska sannolikt att du har strul med någon av alla de punkterna som du i all hets försökte få till.

Med ett fast monterat Teams-rumssystem så ansluter du till mötet på ett par sekunder. En touchskärm tänds upp när du kommer in i rummet, och visar ditt bokade möte med en knapp “Anslut”. Du trycker på den, och mötet är igång redan innan du satt dig på stolen. Väl där ansluter du till samma Teamsmöte med din dator, och eftersom att datorn känner av att du sitter intill rumssystemet kommer den att föreslå att du ansluter datorn ljudlöst. Med datorn delar du sedan din skärm eller dokument, och alla i mötet samt de i rummet ser din delade skärm på exakt samma sätt. Inga kablar, inga inställningar på skärmupplösningar, inget strul med ljudet eller wifi och framför allt ännu bättre bild och ljud.

Om vårt erbjudande

Vi på Hillside har över 10 års erfarenhet av videokonferenser, Skype/Teamsmöten och andra sorters digitala möten, och kan hjälpa er få ordning på era mötesrum. Vi berättar vilka olika system som finns för att hitta rätt lösning för den typ av rum ni har, och vi kan även demonstrera funktionen för att ni ska få svar på precis alla era frågor.

Vi erbjuder utrustning från Yeallink eftersom vi anser att deras produkter är i absolut framkant, och med dem som partner har vi allt vi behöver. Små enkla system för "tysta rum", eller riktigt stora system med takmikrofoner, whiteboardkameror och allt vi kan tänkas behöva i mer komplicerade installationer. Kontakta oss för anpassade prisförslag.

Förutom själva utrustningen hjälper vi er gärna med konfigurationen av Teams och konferensrummen i Exchange, och eftersom att vi även är väldigt duktiga på IT-säkerhet så har vi alla möjligheter att få optimal funktion samtidigt som säkerhetstänkandet är med i den totala lösningen.

Vill ni veta ännu mer?
Ring oss på 0455-344880

Play Video

Hillside Nordic AB är ett ungt modernt företag med unik gedigen kompetens och erfarenhet inom IT. Vi ligger alltid i absolut framkant när det gäller IT Tjänstehantering, Informationssäkerhet, IT Arkitektur, Digitalisering och Samarbetslösningar. Vi vet hur man bygger en effektiv och hållbar IT leverans, oavsett bransch och storlek!

ADRESS:

Campus Gräsvik 8 371 75 Karlskrona, Sverige