Samarbete

Vi hjälper organisationer vidareutveckla sitt samarbete och informationsutbyte mellan kollegor, affärspartners och kunder. Arbeta borta eller hemma, men ändå nära!

Microsoft Enterprise Collaboration

Microsoft 365 innehåller allt ni behöver för att kunna samarbeta oavsett plats eller situation, som till exempel vid distansarbete under Corona-pandemin. Tillsammans är verktygen Skype for Business, Teams, Sharepoint och Office-applikationerna en av världens mest kraftfulla plattformar för samarbete, designad för att spara tid och pengar samtidigt som effektiviteten och produktiviteten ökar. Vi kan assistera er med planering, utrullning, användarutbildning och hjälp med 'user adoption'.

Telefoni i Teams och Skype for Business

Vi har gedigen erfarenhet om hur telefoni kan integreras i Skype for Business och Teams, som ett komplement till samarbetsplattformen eller för att helt ersätta er befintliga telefoni (pbx). Våra tjänster omfattar rådgiving, design/planering, projektledning, teknisk expertis och utbildning.

Lösningar för telefonister och kundtjänst

Vi bygger vidare på era befintliga lösningar genom att lägga till funktionalitet ovanpå Skype for Business eller Teams för att få en fullskalig plattform för växeltelefonister eller agenter i kundtjänst. Lösningen tillför även hänvisningsfunktioner och anpassningsbara taltjänster för obesvarade samtal. Kontakta oss idag för en demo av Tendfor!

Hillside Nordic AB är ett ungt modernt företag med unik gedigen kompetens och erfarenhet inom IT. Vi ligger alltid i absolut framkant när det gäller IT Tjänstehantering, Informationssäkerhet, IT Arkitektur, Digitalisering och Samarbetslösningar. Vi vet hur man bygger en effektiv och hållbar IT leverans, oavsett bransch och storlek!

ADRESS:

Campus Gräsvik 8 371 75 Karlskrona, Sverige