Samarbete

Vi hjälper organisationer vidareutveckla sitt samarbete och informationsutbyte mellan kollegor, affärspartners och kunder. Arbeta borta eller hemma, men ändå nära!

Microsoft Enterprise Collaboration

Microsoft 365 innehåller allt ni behöver för att kunna samarbeta oavsett plats eller situation, som till exempel vid distansarbete under Corona-pandemin. Tillsammans är verktygen Skype for Business, Teams, Sharepoint och Office-applikationerna en av världens mest kraftfulla plattformar för samarbete, designad för att spara tid och pengar samtidigt som effektiviteten och produktiviteten ökar. Vi kan assistera er med planering, utrullning, användarutbildning och hjälp med 'user adoption'.

Telefoni i Teams och Skype for Business

Vi har gedigen erfarenhet om hur telefoni kan integreras i Skype for Business och Teams, som ett komplement till samarbetsplattformen eller för att helt ersätta er befintliga telefoni (pbx). Våra tjänster omfattar rådgiving, design/planering, projektledning, teknisk expertis och utbildning.

Vi erbjuder även telefoni/operatörstjänster från Cellip, där vi kan integrera all telefoni inklusive mobiltelefoni med all funktionalitet som era användare är vana vid. Era samtal kopplas in till Teams och mobiltelefonen, och funktionerna hanteras direkt i Teams. Cellip är global leverantör av Direct Routing för telefonitjänster i Office 365, och har över 3000 kunder.

Lösningar för telefonister och kundtjänst

Vi bygger vidare på era befintliga lösningar genom att lägga till funktionalitet ovanpå Skype for Business eller Teams för att få en fullskalig plattform för växeltelefonister eller agenter i kundtjänst. Lösningen tillför även hänvisningsfunktioner och anpassningsbara taltjänster för obesvarade samtal. Kontakta oss idag för en demo av Tendfor!

Microsoft Teams Rooms

Uppgradera era mötesrum till Teams-mötesrum, och gör era möten både enklare och roligare! På köpet får ni effektivare mötesrum även de tillfällen ni inte användar Teams eller kommunicerar med omvärlden. Glöm HDMI kablar med diverse adaptrar för att visa datorbilden på väggen. Ta bort strultiden för att få ljud och bild på rätt ställe, bild och ljud är uppkopplat redan innan du hittat ditt bokade möte i Outlook. Enkelheten och den förbättrade bildkvaliteten måste upplevas. Kontakta oss för rådgivning, produktdemonstrationer eller köp av rätt lösning för just era rum.

Hillside Nordic AB är ett ungt modernt företag med unik gedigen kompetens och erfarenhet inom IT. Vi ligger alltid i absolut framkant när det gäller IT Tjänstehantering, Informationssäkerhet, IT Arkitektur, Digitalisering och Samarbetslösningar. Vi vet hur man bygger en effektiv och hållbar IT leverans, oavsett bransch och storlek!

ADRESS:

Campus Gräsvik 8 371 75 Karlskrona, Sverige