våra partners

Vår partners är mycket strategiska och viktiga för oss. Vi har ett djupt och långsiktigt samarbeta med följande företag

Agiloft

Agiloft är en leverantör av programvara för hantering av kontrakt och handel. Deras unika plattform gör att färdiga och anpassade moduler kan skräddarsys efter dina exakta behov utan att skriva anpassad kod, så distributionstider och kostnader är en bråkdel av de som krävs för andra system.

Tendfor

Nu är det äntligen möjligt att gå över till Teams-telefoni utan att kompromissa med era krav på funktionalitet och kundservice. Tendfor erbjuder ledande telefonist- och contact center-funktionalitet – helt inom Office 365-topologin. En världsnyhet!

Insight

Licenstjänster och lösningar som hjälper dig att maximera de investeringar du gör i programvara Genom att samla våra team kan vi erbjuda en portfölj av tjänster som hjälper dig i dina taktiska och strategiska utmaningar gällande programvara.

Microsoft

Vi är uppfödda med microsoft och har djup komptens och erfarenhet inom samverkan, säkerhet, infrastruktur, Azure, O365 och licensmodeller. Vi är licenspartner.

Hillside Nordic AB är ett ungt modernt företag med unik gedigen kompetens och erfarenhet inom IT. Vi ligger alltid i absolut framkant när det gäller IT Tjänstehantering, Informationssäkerhet, IT Arkitektur, Digitalisering och Samarbetslösningar. Vi vet hur man bygger en effektiv och hållbar IT leverans, oavsett bransch och storlek!

ADRESS:

Campus Gräsvik 8 371 75 Karlskrona, Sverige