kontrakt och avtalshantering

Hillside Nordic introducerar tillsammans med Agiloft en komplett plattform för alla era affärsprocesser. Låt oss hjälpa dig att digitalisera dina processer på en no-code plattform i molnet eller i dina egna lokaler. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt du kommer att kunna realisera dina planer och själv ha full kontroll.

2020 Gartner Critical Capabilities for Contract Life Cycle Management

Agiloft dominerar. Nr 1 i varje kategori. Ingen annan lösning hamnar ens top 3 i varje kategori.

Kontrakt och avtalshantering

En komplett lösning för hela din avtalshantering, från att skapa, godkänna, underhålla och efterleva dina avtal. Systemet anpassas enkelt enligt dina behov och din verksamhet. Genom att implementera ett avtalshanteringssystem erbjuds ditt företag betydande besparingar i inköp, möjliggör effektivare försäljningscykler och underlättar er förmåga att efterleva olika regulatoriska krav.

Process hantering

Automatisera dina processer, även de mest komplexa sådana, och upplev hur enkelt det är att själv förändra dessa efter dina föränderliga behov. Oavsett var du jobbar, om det är på inköp, marknad, HR, IT, legal eller säljavdelningen så kommer du kunna automatisera och effektivisera dina processer.

ServiceDesk och ITSM enligt ITIL

Den flexibla strategin för implementering av ITIL
Börja enkelt med vår standardmall som ger dig hela ITIL-ramverket. Använd det som är vettigt för ditt företag och stäng av de delar som ännu inte behövs. Vår plattform gör det enkelt att anpassa systemet så att det matchar dina verksamhetsbehov och preferenser. Det enda du behöver för konfiguration och användande är en webbläsare – ingen kodning krävs.

Agil Projekthantering

Från enkla interna arbetsflöden till komplexa kundprojekt hjälper Agiloft ditt team att samarbeta mer effektivt och hålla dina projekt på rätt spår, på budget och i tid.
Med integrerad tidsspårning kan du se debiterbara och icke debiterbara timmar baserat på kund, projekt, aktivitet eller ärende. Du kan enkelt fakturera klienter, hantera personalresurser och hålla projekten enligt tidsplan.

CLM demo

Äntligen kan vi erbjuda Sverige och Norden ett av marknadens absolut mest kompetenta system för automatiserade affärsprocesser, allt från komplexa arbetsflöden, Kontraktshantering till IT Service Management.
Hösten 2019 tecknade vi ett partnerskapsavtal för den nordiska marknaden med det amerikanska företaget Agiloft!

Efter att ha tittat närmare på ett stort antal system för automatisering av affärsprocesser och valt ut de fåtal som klarade, eller nästan klarade vår kravspecifikation, så fanns det en solklar etta! – Agiloft

Se varför Gartner rankar Agiloft CLM som bäst i klassen och hur många av världens största företag till små ideella organisationer kan använda samma plattform och samtidigt vara de nöjdaste kunderna!

Denna unika plattform med ett stort antal färdiga moduler möjliggör för dig att skräddasy och anpassa systemet exakt efter dina behov utan att skriva en rad kod och till en bråkdel av kostnaden jämfört med andra motsvarande system.

Hillside Nordic AB är ett ungt modernt företag med unik gedigen kompetens och erfarenhet inom IT. Vi ligger alltid i absolut framkant när det gäller IT Tjänstehantering, Informationssäkerhet, IT Arkitektur, Digitalisering och Samarbetslösningar. Vi vet hur man bygger en effektiv och hållbar IT leverans, oavsett bransch och storlek!

ADRESS:

Campus Gräsvik 8 371 75 Karlskrona, Sverige