Hillside Group är ett ungt, modernt och växande företag men med unik och en enorm erfarenhet!  Vår ambition är att vi alla som jobbar på Hillside skall ha roligt och verkligen trivas att gå till jobbet! Vi ställer upp för varandra, vi känner alla att vi tillför värde och att vi alla kan vara med och påverka vår egen och företagets utveckling! Det finns utbildningsmöjligheter via Hillside Academy-programmet. För oss är det självklart att erbjuda trygghet och schysta avtal! Vi är medlemmar i Almega och har kollektivavtalet IT&Telekomföretagen!

Vi har byggt upp en gedigen trogen kundbas och får ständigt ny förfrågningar från både nya och befintliga kunder att leverera tjänster och uppdrag. Därför behöver vi ständigt fler medarbetare med placering i Karlskrona.

Vad vill vi?

Vår ide är att med vår kompetens och erfarenhet hjälpa våra kunder att bli ännu bättre på det de gör. Våra fokusområden är inom Informationssäkerhet, Tjänstehantering samt förvaltning och strategier.

Vi satsar även på lösningar och produkter kring Microsofts molntjänster så som Office 365 och Azure och de säkerhetsrelaterade funktioner som erbjuds.

För samtliga tjänster vi erbjuder så kommer en del av tiden att avsättas internt Hillside Nordic för att utveckla och bygga lösningar kring 0365 och Azure, varför kompetens och erfarenhet från dessa områden är meriterande.

Hillside durfte bereits viele spannende Projekte für namhafte Unternehmen umsetzen und jeder weitere Tag bringt neue Herausforderungen und Erfahrungen. Deswegen erfüllt es uns umso mehr mit Stolz über 200 Kunden in ganz Europa zufriedenstellen zu dürfen. Werden Sie ein Teil davon!

Är du nyfiken? Skicka din ansökan till

Hillside Nordic AB är ett ungt modernt företag med unik gedigen kompetens och erfarenhet inom IT. Vi ligger alltid i absolut framkant när det gäller IT Tjänstehantering, Informationssäkerhet, IT Arkitektur, Digitalisering och Samarbetslösningar. Vi vet hur man bygger en effektiv och hållbar IT leverans, oavsett bransch och storlek!

ADRESS:

Campus Gräsvik 8 371 75 Karlskrona, Sverige