NYHETER

Nederman flyttar sitt Callcenter till Tendfor

KARLSKONA 2022 Januari. Ännu en av våra viktigaste kunder tar steget över till Tendfor i samband med övergången till Teams. Med Tendfor som en molntjänst har vi alla fördelar av en molntjänst som kunden slipper förvalta, samtidigt som vi får alla de funktioner man kan begära av ett modernt Callcenter eller telefonilösning/växel. Nederman kommer att använda Tendfor för sina lite mer avancerade telefonköer runt om i världen, samt för sina växeltelefonister i Sverige.

Tendfor är en svensk lösning som integrerar direkt i vår kunds tenant, och fungerar fint med alla sorters telefoniintegrationer i Teams (Direct Routing, Operator Connect eller Calling Plans). Tendfor var först i världen med en API-baserad integration mot Microsoft Teams, och behöver därför ingen annan infrastruktur.

Lösningen leverarar avancerad funktionalitet för Callcenter, telefonistlösningar och hänvisningslösningar, och ersätter precis vilken traditionell växel som helst. Men helt utan något beroende av lokal infrastruktur.

Hillside Nordic AB | Campus Gräsvik 8 | 371 75 Karlskrona, Sverige

Tel: +46 (0) 455 344 880 | E-post: info@hillsidenordic.se

 Kontakt | Integritespolicy